De 10 bedste el løbehjul i 2019

af
0 kommentar

Elektriske scootere bliver mere og mere populære af et par grunde. De er fantastiske til at få folk til og fra steder på en effektiv måde, og de er simpelthen alt for sjovt! Hvem ønsker ikke at cruise rundt med 25 Km i timen på en scooter uden at skulle pedalere en enkelt gang? Med alle mulige muligheder havde elektriske løbehjul ikke noget problem med at tiltrække folks opmærksomhed.

Et af de største problemer med elektriske scootere er, at de ikke vare i lang tid i starten. Hvem bekymrer sig om det går hurtigt, hvis det kun gør det i et par minutter? Desværre begyndte den lavere batterilevetid at tære på industrien. Den gode nyhed er, at mange virksomheder og modeller, herunder alle dem, der er nævnt på denne liste, løste problemet. Nu, hvor folk har længere varig batterilevetid på deres løbehjul , kan de bruge løbehjulet til indre bytransport.

Et andet stort problem for elektriske løbehjul var, at de var for små til de fleste voksne. Løbehjul startede selvfølgelig som børns legetøj for det meste, men da elektriske scootere kom ud, var de målrettet mod voksne som regel. Da de fleste virksomheder ikke havde produceret elektriske scootere til voksne på det tidspunkt, vidste de ikke det krævede større scooter og gjorde dem ofte for små. Imidlertid løser de modeller, vi har angivet nedenfor, også problemet.

Hvis du er interesseret i at købe et løbehjul som overholder alle regler i Danmark kan du tjekke Gofast.dk eller Roadsurfing.dk
 

GOTRAX GXL

GOTRAX GXL er en af ​​de mest populære el-løbehjul på markedet og af god grund. Den har alle små detaljer, du har brug for i dit el- løbehjul for at få dig hen til din destination og for at komme til tiden. Det har også nogle sikkerhedsfunktioner, der beskytter dig under turen.

Kraftig Motor & Batteri

Folk kigger først og fremmest på batteriets levetid og motorens hastighed. Alle de andre detaljer kommer efter. Dette el- løbehjul har en hastighedsgrænse på 25 Km i timen med en 20 Km rækkevidde på en enkelt opladning!

Store dæk

De 8,5 inches luftfyldte dæk på dette løbehjul tjener mange formål, der i sidste ende gør din rideoplevelse meget bedre. De forhindrer ikke kun slid på dækkene, men de gør også din tur glattere ved at reducere sprængseffekten forårsaget af revner og bump.

Fordele

+ Kraftig motor, der kan nå op til 25 Km/h.
+ Den 20 Km rækkevidde på dette elektriske løbehjul er nok til at komme dig til din destination og tilbage.
+ Luftfyldte dæk, der hjælper dig med at få en glattere kørsel, når du kører på ru overflader.

GOTRAX GXL har simpelthen alt, hvad du behøver for at få en hurtig og glidende tur på dit nye elektriske løbehjul. Det let tilgængelige bremsesystem hjælper dig med at stoppe med det samme, hvilket også er ret vigtigt.


Glion Dolly Foldable

Glion Dolly Foldable Electric scooter er et meget unikt el-løbehjul af flere grunde. Deres patenterede foldemekanisme gør den meget nemmere at pakke og lægge væk. Du kan også pakke den i deres unikke kuffertm som følger med.

Scooter kufferten

Når du vil pakke dit løbehjul sammen, enten for at sætte den væk eller bære den indendørs, kan du bruge den specielt designet kuffert til at opbevare og beskytte den mod skader. Den er lavet af blød polstring, der forhindrer din scooter i at blive skadet skulle den banke mod noget.

Lithium-ion batteri

Litium-ionbatteriet, der følger med i Glions Dolly Foldable el- løbehjul , kan køre dig 24 Km på en enkelt opladning. Lithium-ion er kendt for at holde opladningen langt længere end nogen anden type batteri, og de har også en længere levetid.

Fordele:

 • Den specielle patenterede foldemekanisme på dette løbehjul gør den nem at tage med op på kontoret.
 • Inkluderer en polstret taske, der forhindrer skader på og gør den nemmere at transportere.
 • 24 Km pr. Ladning på dette lithium-ion batteri er meget mere end mange andre mærker.

Jeg elsker foldemekanismen fordi den hjælper dig med at pakke den væk med lethed. Mange klassiske el- løbehjul er en reel smerte at folde sammen, hvilket ofte frustrere en.


Swagtron Swagger 5 Elite

Swagtron er kendt for at være et af de bedste producenter af el- løbehjul , skateboards, hoverboards og meget mere. Swagger 5 Elite er et andet godt eksempel på, hvorfor de fører på markedet.

Tophastighed

De fleste elektriske løbehjul kører mellem 16 og 19 Km i timen, hvilket ikke er så dårligt. Swagtron Swagger 5 Elite kører dog op til en imponerende 29 Km i timen, som langt overskygger konkurrencen!

App

En af de fedeste funktioner som Swagger 5 Elite scooteren har, er at den kommer med en app til Android og iOS. Denne app lader dig se din hastighed, cruise control, forlygte og meget mere! Det er ikke så dårligt, siden du ikke behøver at bære rundt på en speciel fjernbetjening.

Fordele:

 • Den 29 km pr. Time topfart er langt end konkurrencen.
 • Appen, der følger med dette løbehjul, er kompatibel med Android og iOS-operativsystemer.
 • Kører op til 19 Km på en enkelt opladning, hvilket tager cirka 3,5 timer.

Swagtron producerer altid produkter af høj kvalitet, så det var ikke overraskende at Swagger 5 Elite el-scooteren var så god. Appen, som den kommer med, giver dig fuld kontrol, hvilket er en fantastisk detalje.


Xiaomi Mi

Hvis du leder efter et elektrisk løbehjul til længere pendler ture, så er Xiaomi Mi et glimrende valg. Denne scooter holder meget længere på en enkelt batteriladning, samtidig med at der opretholdes lignende hastigheder i forhold til de andre på listen.

Langvarigt batteri

Med alle disse elektriske løbehjul der kun har en rækkevide på 16 Km, føler du sandsynligvis at det ikke er nok. Dette el-løbehjul har en rækkevide på 30 Km hvilket er et utroligt spring!

Dobbeltbremsesystem

Sikkerhedsfunktioner er måske ikke altid den mest spændende ting at tale om, men ro i sindet er også undervurderet. Dobbeltbremsesystemet på Xiaomi Mi beskytter brugeren mod enhver fare på vejen. Det stopper dig inden for 4 m, hvilket er ret godt når du kører 24 Km i timen!

Fordele:

 • Det langvarige batteri kan køre 30 km med en enkelt opladning.
 • Ved 24 Km i timen kommer du i hvert fald ikke for sent på arbejde.
 • Dobbeltbremsesystemet hjælper dig med at holde dig sikker i nødsituationer.

Ikke mange mærker fokuserer på sikkerhedsfunktioner, så det er dejligt at se at Xiaomi Mi prøver. Batteriets rækkevide på 30 Km er også et stort plus i forhold til andre mærker.


XPRIT Folding Electric Scooter

Hvis du er på udkig efter en kortdistancependler, så er XPRIT Folding Electric Scooter absolut værd at se på. Dette løbehjul får dig op på 19 Km i timen, hvilket er 4 gange den normale ganghastighed.

Holdbarhed

Dette løbehjul er lavet af al aluminiumlegering, som er kendt for at være et meget holdbart stof. Ikke nok med det, men det beskytter også scooteren mod regn og vejrskader for at forhindre rust og farvning over tid.

Anstændigt batterilevetid

Den 20 Km rækkevidde er nok til at få dig til at arbejde uden problemer hvis du ikke har for langt. El- løbehjul behøver ikke alle være overcharged, så en kortere batterilevetid er ikke altid negativt hvis man forholder sig til prisen.

Fordele:

 • Dette el- løbehjuls aluminiumslegeringsramme hjælper med at beskytte den mod regn og vejrskade.
 • Rækkevidden på 20 Km er ofte nok for de fleste.
 • 6,5 “hjul hjælper med at bære dig jævnt over alle bump og revner i vejen.

Den prisvenlige pris på XPRIT Folding Electric Scooter er fantastisk hvis man forholder sig til batterilevetiden og hastigheden.


Razor E100

Hvis du leder efter et elektrisk løbehjul til dit barn, er Razor E100 perfekt! Den har alt hvad dit barn har brug for at komme i skole om morgenen til tiden.

Rimelig hastighed og batterilevetid

Ingen ønsker deres barn på et elektrisk løbehjul kører omkring 32 Km i timen. Det er simpelthen for farligt. Toppfart på denne scooter er 16 Km i timen, hvilket lige er nok til at få dem i skole til tiden.

Lavet til børn

Ikke alene er hastigheden og batterilevetiden på 40 min perfekt til dit barn for at komme i skole og tilbage, men der er også et par andre funktioner, som også gør den sikker. Bremsesystemet er ret effektivt, og styrets højde kan justeres i alle størrelser.

Fordele:

 • 16 Km pr. time er en perfekt hastighed, fordi det giver dem tid til at bremse i nødsituationer.
 • Den 40 minutters batterilevetid er mere end nok til at få dit barn i skole og tilbage.

Ethvert selskab, der tager børns velfærd seriøst, samtidig med at det giver en fremragende metode til sjov og transport, får min stemme!


NANROBOT D4+High Speed

NANROBOT D4 er et ægte pendler el-løbehjul til voksne. Det er propfyldt med alt hvad du behøver for at komme på arbejde. Disse specs er state-of-the-art i branchen!

Utrolige hastigheder

Hvis du ønsker at komme til arbejde i tide uden at bruge en bil, har vi fundet det perfekte match til dig. NANROBOT D4 Electric el- løbehjul kan køre op til en 64 km i timen, hvilket svarer til en bil inden for byens grænser!

Langvarigt batterilevetid

Det eneste der er mere utroligt end topfarten på NANROBOT D4 scooteren er batteriets rækkevide. På en enkelt opladning kan du køre op til 72 Km! Det er langt mere end de fleste har behov for for at komme på arbejde, hvilket gør dette el- løbehjul til en god ven når du skal ud og opleve naturen.

Fordele:

 • En utrolig hastighed på 64 Km i timen giver dig mulighed for at slappe af lidt mere derhjemme, før tager på arbejde.
 • Den 72 km rækkevide er nok til at bringe dig rundt i byen flere gange på en opladning.

Hastigheden og batterilevetiden på denne elektriske scooter er nogle af de højeste i branchen. Den eneste ting jeg kan sige med sikkerhed er at det er det ultimative pendler løbehjul til alle, der har langt til arbejde.


Costzon 24-Volt

Costzon 24-Volt Electric Scooter er det ultimative løbehjul til teenagere. Det er specielt bygget for at hjælpe dem med at komme i skole til tiden eller bare cruise rundt om blokken med med vennerne. Bare rolig, den kører ikke for hurtigt, så dine teenagere er sikre.

Rimelige hastigheder

Hvis du købte et elektrisk løbehjul for dig selv, ville du sikkert have en hurtigere en på omkring +24 Km per time. Men vi ønsker alle at beskytte vores børn, så lavere hastigheder er nødvendige. Topfarten på Costzon 24-Volt scooteren er kun 13 Km i timen, hvilket er mere end nok til at få dem i skole eller andet.

Sikkerhedsfunktioner

Når du køber en elektrisk scooter til en teenager, skal du altid sørge for at have de rigtige sikkerhedsfunktioner. Heldigvis har dette elektriske løbehjul en særlig hurtig bremsemekanisme med skridsikkert håndtag.

Fordele:

 • Den 13 km i timen topphastighed er nok til at få dem til skole til tiden i et rimeligt tempo.
 • Rækkeviden på 15 Km er perfekt for dem at ikke behøver at bekymre sig om at transportere det hjem.
 • Specielle funktioner som skridsikker styring og hurtigbremsning giver dig ro.

Costzon 24-Volt Electric Scooter løser det irriterende spørgsmål om at du skal køre din børn i skole og så er den også sikker og prisvenlig.


Razor EcoSmart Metro Electric Scooter

Razor EcoSmart Metro Electric Scooter er et stort spring i at konvertere folk fra biler til løbehjul for miljøvenlige formål. I modsætning til de fleste el- løbehjul , fordi den har et sæde, som giver dig mulighed for at slappe af på vej til din destination.

Høj hastighed

Hvis du ikke har behov for at se cool ud, er denne el-løbehjul perfekt til dig. Du får et behageligt sæde, en bærekurv og en afslappende fodstøtte som kan køre dig afsted med 29 Km/t.

Holdbarhed

Holdbarheden af ​​alle Razor-produkter forbliver øverst i branchen. Razor gør altid meget ud af at skabe fremragende scootere uden at gå på kompromis med andre ting. Bambusdækket på dette løbehjul er ikke kun holdbart, men det er også meget fleksibelt for at gøre turen mere behagelig.

Fordele:

 • Lavet af en af ​​de mest pålidelige mærker i den elektriske scooterindustri, Razor.
 • Den høje hastighed på 29 Km/t får dig fra A til B på ingen tid.

Det er ikke alle som kan stå op ved længere pendlerture. Det er derfor dejligt at se at Razor skabte deres EcoSmart Metro el- løbehjul , fordi det giver et miljøvenligt alternativ til de af os, der foretrækker en siddende tur om du er gammel eller har andre problemer.


NanRobot D5+ Foldable

NANROBOT D5 + er en opgradering fra NANROBOT D4-industrien. Dette el- løbehjul har fundet på en måde at gå ud over sin forgænger, som allerede tog markedet med storm.

Tophastighed

På samme måde som NANROBOT D4 har D5 + en utrolig tophastighed på 64 Km i timen. Vi kan ikke engang begynde at sammenligne den med andre el løbehjul i branchen, fordi den har den simpelthen højeste topphastighed!

Fremragende batterilevetid

Litiumionbatteriet i dette løbehjul har en enorm rækkevide på 80 Km på enkelt opladning. Det er naturligvis langt mere end hvad nogen har behov for.

Fordele:

 • 64 Km i timen er langt mere end nok til at komme til din destination til tiden.
 • Ved 80 Km pr. Ladning behøver du aldrig at bekymre sig om at løbe tør for batteri.
 • Massive 10 “dæk gør de dårligste veje til de glatteste stier.

NanRobot D5 + Electric Scooter er bredt antaget for at være det bedste el- løbehjul på markedet for pendlere og sjovsøgere alike. Den har den højeste hastighed og den største batterilevetid på listen!


Købsvejledning til elektrisk løbehjul

Med alle disse muligheder har du sandsynligvis stadig et par spørgsmål du skal have besvaret, før du træffer din endelige beslutning. Bruger du dette løbehjul som pendler, eller for sjov? Hvilken aldersgruppe ligger brugeren i? Disse er blot et par af de mest stillede spørgsmål, men rolig fordi vi er her for at besvare dem!

Hvad skal man se efter i et elektrisk løbehjul?

Elektriske løbehjul er i stigende popularitet, men der er alt for mange mærker og modeller at vælge imellem. Det kan blive forvirrende, og nogle mennesker forbliver endda væk fra dem ude af frygt for at vælge en dårlig model. Heldigvis fandt vi ud af problemerne med dem alle og udryddet de dårlige. Der er flere ting, du skal kigge efter i et el- løbehjul , før du trækker udløseren selv, så læs videre!

Til at begynde med skal du vide, hvad du vil bruge dit løbehjul til. Hvis du ønsker at pendle og erstatte din bil til indre bytransport, er det nødvendigt med en længerevarende scooter med en anstændig hastighed. Du ønsker ikke at vælge en af ​​scootere med en 40-minutters batterilevetid. Skyd på +24 Km pr. Ladning.

Du vil også gerne vide, hvilken aldersgruppe du skal købe scooteren til. Hvis du køber den til et barn eller en teenager, skal en topfart på 16 Km i timen være din go-to topfart. Hvis du leder efter en voksen, er 25 Km per time en god mulighed. Nogle af løbehjulene på denne liste har endda op til 64 Km i timen, hvilket er nok til at erstatte en bil for mange ærinder!

At vælge et elektrisk løbehjul en foruroligende opgave. Der er så mange variabler, men se ikke på det som et negativt aspekt. I stedet skal du se det som en sjov tid, fordi du ikke kun redder miljøet ved at reducere forureningen, men også at nyde at cruise rundt på en fed elscooter! Det er nemlig ret sjovt. Elektriske scootere løser alle mulige problemer, så find ud af hvilke problemer de løser for dig, og vælg derefter!

0 kommentar
0

Du vil elske

Skriv en kommentar