Zero teaser med nye el motorcykel

af
0 kommentar

Tidligere i måneden meddelte Zero Motorcycles at de vil lancere en ny elmotorcykel. Virksomheden afslørede, at den nye model ville blive kendt som SR / F, men de tilbyder ikke flere detaljer.

Nu har Zero kommet ud mere flere detaljer!

Zero lancere ny SR / F elektrisk motorcykel

Zero SR / F er klar til at blive en helt ny flagship model for firmaet, og ikke bare en modelopgradering. Bygget på en helt ny ramme, Zero lover at cyklen bliver den første af sin slags.

Den Californienbaserede elmotorcykel fabrikant siger:

Zero SR / F er mere end en ny model, men en helt ny platform. Zero SR / F kombinerer avanceret teknologi med den mest kraftfulde drivetrain Zero nogensinde har produceret. Resultatet er en af de bedst præsterende elektriske motorcykler, virksomheden nogensinde har skabt. Zero SR / F giver en ubesværet stærk oplevelse i denne motorcykelkategori. Yderligere detaljer vil blive afsløret den 25. februar 2019.

Design

Billederne viser ikke meget, men den ser ud til at have et mere aggressivt design. Designet virker mere tiltalende end deres tidligere SR model.

Zeros ældre SR model

Zeros ældre SR model

Det bliver spændende at se hvordan den kommer til at se ud. De har en del konkurrence fra Asien hvor Evoke og KYMCO kommer ud med nogle fede designs, hvilket betyder de skal være på toppen af deres game for at være med i løbet.

 

0 kommentar
0

Du vil elske

Skriv en kommentar