Lightning teaser ny elmotorcykel

af
0 kommentar

Lightning er en lille elmotorcykelproducent lokaliseret i San Jose, California. Og de har lige afsløret en ny motorcykel som bliver vist i Marts!

Virksomheden har netop afsløret specifikationer for modelen, som de kalder Strike, nummer 2 på listen over elmotorcykler de har produceret.

Lightning Motorcycles afslører deres nye Strikes specifikationer

Vi ved endnu ikke, hvordan Strike modelen vil se ud, men vi ved hvordan den kan yde.

Virksomheden har meddelt et imponerende udvalg af specs til den kommende elmotor.

“Lynnedslaget” vil kunne ramme en topfart på 240 km / t og en rækkevidde på 241 km.

Selvom det endnu ikke fastlagt, må du ikke forvente at denne rækkevide er på cyklens topfart eller måske endda motorvejshastigheder. De fleste producenter af elektriske motorcykler citerer enten en urban eller blandet by / motorvej rækkevidde. Men lige meget hvordan du skærer det ud, indikere disse specifikationer at The Strike er absolut mere end en “urban commuter” motorcykel. Cyklen vil sandsynligvis kunne konkurrere mod de fleste benzindrevne sportsmotorcykler.

Lightnings teaser billed af den ny Strike

Lightnings teaser billed af den ny Strike

En af de største klager over andre elektriske motorcykler er, at deres reducerede rækkevidde og lange opladningstider udelukker længere vejture og motorcykel “touring”. Det ser ud som om at Lightning Strike har løst dette problem, og tilbyder 35 minutters DC hurtig opladning. Igen er detaljerne stadig sparsomme. Er dette en fuld opladning? 80% opladning? Hvem ved…

Det sidste, vi ved med sikkerhed, er prisen: $ 12,998 eller 84487 dkk.

Det er imponerende fra næsten enhver vinkel. Til sammenligning med andre amerikanske el-motorcykler koster Harley-Davidson LiveWire næsten $ 30.000, men har ca. 30% lavere tophastighed og rækkevidde end The Strike.

 

0 kommentar
0

Du vil elske

Skriv en kommentar