Lotus teaser ny elektrisk superbil

af
0 kommentar

Lotus bekræftede at det arbejder på, hvad de beskriver som “verdens første fuldt elektriske britiske supercar” og afslørede derefter et teaserbillede af elbilen. Der har været rygter om, at Lotus skulle gå elektrisk med en 18,5 millioner ($ 2.5 million) 1.000 hk superbil lige siden Geely tog en majoritetsandel i den britiske bilproducent. På Shanghai International Auto Show har Lotus nu bekræftet, at en fuld elektrisk superbil kaldet Type 130 er i ” de avancerede udviklingsstadier.”

CEO Phil Popham sagde dette:

“Type 130 vil være den mest dynamisk udførte Lotus i vores historie. Det markerer et vendepunkt for vores mærke og er et udstillingsvindue for, hvad vi er i stand til og hvad der kommer fra Lotus i fremtiden. ” Lotus siger, at den helt nye bil vil blive afsløret sammen med “de fulde bemærkelsesværdige detaljer og specifikationer”, i London senere i år.

I mellemtiden afslørede den britiske automaker det følgende teaserbillede for det elektriske køretøj:

Lotus siger, at billedet er en illustration baseret på “computational fluid dynamic modellering” af den nye Type 130 elektriske superbil. Med en dyr fuld-elektrisk superbil vil Lotus ikke kun konkurrere med de utallige gasdrevne superbiler, men også Rimac, Koenigsegg og Automobili Pininfarina, som alle går elektrisk i en nær fremtid.

Tesla bevæger sig også ind i rummet med Next-gen Roadster, som fremhæves som superbiler, men forventes at blive tilbudt til en brøkdel af prisen på de tidligere nævnte superbiler.

0 kommentar
0

Du vil elske

Skriv en kommentar