BMW viser deres nyeste elbiler frem på isen

af
0 kommentar

Vi har ofte klaget over, at BMW tager sin søde tid til at frigive andre elektriske køretøjer siden BMW i3 tilbage i 2013, men den tyske bilproducent er nu på vej til at markedsføre 3 fuld elektriske biler på og for en uge siden afslørede de deres nyeste prototyper i en vintertest på isen.

Efter ikke at have lanceret nogen nye elbiler i 7 år, er BMW ved at lancere 3 nye i de næste to år.

BMW iX3, en elektrisk SUV, skal på salg næste år, BMW i4 er en elektrisk sedan og BMW iNEXT, en elektrisk crossover, bliver bragt på markedet i 2021.

De har vist dem frem ved at testkøre dem på isen i Arjeplog, Sverige ved udkanten af Polcirklen.

BMW siger, at de testede ” bilerne på isen for at demonstrere deres ydeevne i kolde mijøer, deres eDrive teknologi og deres nye affjedring ”

Det her er hvad de har at sige om hvert køretøj:

BMW iX3

Det seneste kapitel i BMW Group’s elektrificeringsstrategi kommer i form af en Sports Activity Vehicle. Fra næste år starter BMW iX3 for første gang den femte generation af BMW eDrive-teknologi. En usædvanlig kraftig elektrisk motor og en højspændingsoplagringsenhed med den nyeste battericelleteknologi giver en ren elektrisk køreglæde i en ny dimension. Med en rækkevidde på over 400 kilometer og muligheden for at bruge DC-ladestationer med en kapacitet på 150 kW til at oplade batteriet, er den første fuld elektriske SAV som er ideel til daglig brug og langdistancetransport. BMW iX3 vil være den første model, der produceres til det globale marked af BMW Brilliance Automotive Joint Venture på den kinesiske produktionssted i Shenyang.

BMW i4

BMW i4 leverer totalt emissionsfri køreglæde kombineret med fremragende sportslighed. Den firedørs coupe placeret i premium midrange-segmentet kombinerer et dynamisk design med inspirerende ydeevne og høj komfort og kvalitet. BMW i4 er udstyret med femte generation BMW eDrive teknologi, som giver en rækkevidde på over 600 kilometer. Desuden kan elmotorens spontane strømudvikling især udnyttes for at opnå en dynamisk køreoplevelse. BMW i4 springer fra 0 til 100 km / t på bare 4 sekunder og når en topphastighed på over 200 km / t. BMW i4 vil blive produceret på BMW München fabrikken i starten af 2021.

BMW iNEXT

Med proportionerne og dimensionerne af et luksuriøst sportsaktivitetskøretøj, en femte generation elektrisk drivenhed og systemer til højautomatisk kørsel, belyser BMW iNEXT fremtiden for elektrisk køreglæde på en særlig omfattende måde. Som BMW Gruppes fremtidige modulopbyggede system kombinerer det de nyeste innovationer inden for design, automatiseret kørsel, tilslutning, elektrificering og service (D + ACES).  BMW eDrive sikrer en rækkevidde på mere end 600 kilometer. Desuden er bilen udstyret med de nyeste tilslutningsfunktioner og designet til Level 3 automatiseret kørsel. BMW koncernens nye teknologi flagskib vil blive produceret på BMW Dingolfing anlægget fra 2021.

0 kommentar
0

Du vil elske

Skriv en kommentar