Audi vil konkurrere med Tesla Roadster med ny elektrisk superbil

af
0 kommentar

Audi har (endelig) bekræftet at deres nye elektriske superbil PB18 e-tron vil komme i lav produktion og dermed konkurrere med Teslas Roadster.

Flere og flere bilproducenter starter med at lancere elektriske superbiler for at komme ind på det elektriske marked. Disse biler, også kaldt “hypercars”, gør det nemmere for firmaer at lave teknoligierne, som de så gør billigere og billigere med tiden for at introducere modeller til de større forbugergrupper.

Sidste sommer viste Audi deres Audi PB18 e-tron frem, med “solid state” batterier, 570 kW ydeevne og et 800 volt opladningssystem. Solid state batterier er batterier der bruger solide electroder og elektrolyter i stedet for de flydende man finder i lithium-ion batterier. Sådan nogle batterier kan operere ved højere temperaturer, indeholde mere energi og kan oplades hurtigere.

Audis CEO, Bram Schot, bekræftede nyhederne i Holland for et par uger siden, og sagde at de vil starte med at producere 50 stk. Den kommer til at indtage Audis e-tron, deres betteridrevet version af Audi R8.

0 kommentar
0

Du vil elske

Skriv en kommentar